Onbeperkt chatten met kuisvrouwen, deze maand €10

Veelgestelde vragen

Een aantal belangrijke vragen hebben we hier beantwoord. Als je een andere vraag of opmerking dan ontvangen wij die graag. Gebruik hiervoor ons contactformulier.
Opdrachtgevers
Schade aan jouw spullen is vervelend. Nog vervelender is het als deze schade niet vergoed wordt als je dit wel verwacht had. De meeste hulpen werken niet als ondernemer en zijn niet aansprakelijk voor schade die zij tijdens het werken voor jou per ongeluk maken. Een aantal allrisk verzekeringen dekt deze schade. Het is belangrijk om vooraf hier duidelijkheid over te hebben en eventueel een andere polis af te sluiten.
Kuisvrouwen
Waar wordt vallen spaanders is een mooi gezegde maar schade is altijd vervelend. Jouw WA verzekering zal deze schade niet vergoeden. Ben je ondernemer en heb je een aansprakelijkheidsverzekering dan kan je de schade aan jouw verzekering melden. Ben je particulier dan is schade die je per ongeluk maakt voor risico van de klant. Bespreek vooraf met jouw klant of deze een goede verzekering heeft. En is er schade? Geef dat dan altijd door aan de klant want eerlijk duurt het langst.